Over Seva Healing

Seva AcupunctuurSeva Healing behandelt de mens met een holistische aanpak, dat wil zeggen dat u op zoveel mogelijk gebieden wordt geholpen: zowel op lichamelijk en fysiek gebied als bij de persoonlijke ontwikkeling. Om dit te bereiken hanteert Seva een variatie aan middelen, waaronder ook ‘ouderwetse’ middelen zoals humor en compassie.

Gehoor geven aan uw eigen intuïtie is soms een hele kunst. We zijn door opvoeding en conditioneringen het contact met ons innerlijke bewustzijn kwijtgeraakt of vergeten. Door eigen intuïtieve vaardigheden opnieuw te ontwikkelen, krijgen we opnieuw inzicht in onszelf en onze levenspatronen. Op die manier kunnen we werken aan onze eigen Ik, zodat er harmonie in ons leven komt zowel in relaties, werk als onze omgeving.

Seva Healing is een praktijk aan huis aan de Violenstraat 14a in Rotterdam (Hillegersberg-Zuid, Kleiwegkwartier). De praktijk heeft een gemoedelijke en prettige inrichting en is voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een behandelkamer en een meditatieruimte. We heten u graag welkom om een afspraak te maken voor een bezoek. We zijn ingeschreven in het RBNG-register als Registertherapeut BNG.