Seva

Welkom op de website van Seva healing. Seva healing is de praktijk voor energetische genezing van Stephan Winters. Onze doelstelling is om mensen te helpen bij lichamelijk, geestelijk en emotioneel herstel door ze een plaats en de hulpmiddelen te bieden om volwaardig mens te zijn. Door situaties of ontwikkelingen in de levensloop kunnen mensen vervreemd worden van hun eigen innerlijke zelf en de capaciteiten om zichzelf (op energetisch niveau) te verzorgen. Seva stimuleert haar bezoekers om terug te keren naar hun eigen innerlijke ik en opent daarmee de weg naar herstel en geluk.

Om dit te bereiken hanteert Seva healing een variatie aan middelen, zoals acupunctuur, massages, kinesiologie, geneeskundige kruiden, Chi Kung, maar ook ‘ouderwetse’ middelen zoals humor en compassie. Wij houden niet van pretenties en moeilijkdoenerij. We doen u en onszelf het meeste recht door gewoon mens te zijn. U zult versteld staan hoe deze ‘magische energie’ u beïnvloedt in uw ontwikkeling.

Seva healing is een praktijk aan huis aan de Violenstraat 14 a in Rotterdam (Hillegersberg-Zuid, Kleiwegkwartier). De praktijk heeft een gemoedelijke en prettige inrichting en is voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een behandelkamer en een meditatieruimte. We heten u graag welkom om een afspraak te maken voor een bezoek. We zijn aangesloten bij de Zhong, de Nederlandse beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en is ingeschreven in het RBNG-register als Registertherapeut BNG.